TÁMOP Óvoda

Ajánljuk-- >http://www.csolnokicsicsergok.hu

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

ÓVODAFEJLESZTÉS ÉS GYERMEKNEVELÉS UNIÓS TÁMOGATÁSSAL


2014. március 24. A gyermeki értékeket, személyiséget erősítő óvodafejlesztési program zárult több kistelepülésen. A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás több mint 66 millió forintos támogatást nyert az Európai Uniótól, ebből programokat szerveztek a gyerekeknek és új eszközöket vásároltak.

 

Látogatás a Fővárosi Állat- és Növénykertben, múzeumokban, új bútorok, tornaszobák és pedagógusképzés. Többek között ez az eredménye a most zárult „A jövő óvodája, az óvoda jövője

- Óvodafejlesztés a Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás óvodáiban” projektnek.

A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás szervezésében a térség óvodáiban

– Annavölgyben, Dágon, Sárisápon, Únyban és Csolnokon – összesen 286 gyerek vett részt a programban. Mindegyikük eljutott az Állatkertbe, a Duna Múzeumba és a Geodába. A projekt részeként időt, energiát és pénzt fordítottak a pedagógusok továbbképzésére. Hangsúlyos volt a tehetséggondozás, a lelki egészség ápolása, valamint a mindennapos sport. Az intézményekben családi napokat szerveztek, amelyeken a szülők is jobban megismerhették a gyerekeikkel foglalkozó óvodapedagógusok munkáját. A programot 100 százalékban az Európai Unió finanszírozta. 66 millió forintból megújultak a játszóterek, új eszközöket szereztek be. Dágon és Annavölgyben pedig a mozgás népszerűsítésére tornaszobát is kialakítottak.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!