Sportlétesítmények

A Sportcsarnok építése (1993-ban készült el) nagy lendületet adott a falu sportéletének. Az iskola és az óvoda foglalkozásai mellett a lakosság nagy része is rendszeres "vendége" a csarnoknak: teremlabdarúgó-bajnokságokon (pl. Csolnok Kupa, Iskolai Karácsony Kupa), Lábtenisz versenyen, tenisz és futballedzéseken, illetve baráti focimeccseken vehetnek részt a falu lakói és a sportszerető emberek.
Számos kulturális rendezvénynek is helyet adott már a Sportcsarnok. Ilyen például a már hagyományőrző, minden évben megrendezésre kerülő Sportbál. A nyári szezonban a lakosság a füves futballpályán és a szabadtéri salakos tenisz és focipályán is hódolhat sportszenvedélyének.


Tanuszoda:


2001. szeptember 29-én került átadásra a csolnoki tanuszoda, ami egy újabb lépést jelentett a sportélet fellendítésében és az egészségmegőrzés területén. Az uszoda főként az iskolás és óvodás gyermekek igényeit igyekszik kielégíteni, de a felnőtt lakosság is szívesen jár úszni és használja a szaunát. Nagy sikere van az uszodának a környék településeinek lakói körében is, a környező falvakból is rendszeresen látogatják.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!