Nyugdíjas Klub

 

    Tisztelettel köszöntjük Önt Csolnok község honlapján! 

   Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ellátogatott honlapunkra! Oldalunkon igyekszünk minden olyan közérdekű információt elérhetővé tenni, amellyel felkelthetjük érdeklődését. Festői fekvésű, 3405 fős lélekszámú községünk Budapesttől 40 km-re található Komárom-Esztergom megyében, a keleti  Gerecse festői völgyében, a Nagy-Gete lábánál. Az itt élők jelentős része a német nemzetiséghez tartozónak vallja magát, a sok évszázados  hagyományokat a kórusokban, zenekarokban és a tánccsoportban is igyekszünk megőrizni. Büszkeségünk a nemrégiben átadott német  nemzetiségi tájház. Látnivalóink közé tartozik a Nepomuki Szent János Plébánia Templom és Szent Borbála Bányász Templom is.
   Páratlan sportolási lehetőség várja a falu lakóit és az ide érkezőket, az uszodában, a sportcsarnokban, az újonnan megépített teniszpályán és  a futballpályákon. Csolnok a paplan ernyősök birodalma is. Gyakran, nagy létszámban látogatnak el községünkbe, hogy hódolhassanak  szenvedélyüknek.
   Csolnok tökéletes helyszín a természetjárók számára is. Hétvégéken számtalan turistával találkozhatunk halastavunk környékén, illetve a  községet körülölelő hegyeken. A kéktúra útvonala már érinti Bányász Művelődési Házunkat, ahol egy csodálatos ásványgyűjteményt tekinthet  meg a kedves Érdeklődő, előzetes bejelentkezés után. Ugyanitt bányász hagyományainkat is őrizzük, szívesen látjuk Önöket.
   Amennyiben most csak az interneten keresztül találkozhatunk, tekintse meg galériánkat, vagy lapozzon bele községünk újságjának legújabb  számába!
   Reméljük, honlapunkon megtalálja mindazt az információt, amire szüksége van. Véleményét, észrevételeit szívesen várjuk.
   Bízunk benne, hogy a közeljövőben személyesen is köszönthetjük Önt Csolnokon!

 

Csolnok község képviselő-testülete nevében:

Kolonics Péterné
polgármester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!