Főoldal
Átevezetünk az óceánon

Szabó Norbert Ádám volt a vendégünk a könyvtári programok keretében.

A fiatalember diákkori barátjával, saját építésű kajakjukkal, „Kelével” szelték át hármasban az Atlanti- óceánt, így érdemelve ki a Guinness Rekorder címet. A merész terv kivitelezését évekig tartó előkészület és számos kudarc előzte meg. Többször is feladták a rekord kísérlet ötletét, de az idő múlásával a szívük sugallatára hallgatva végül belevágtak. Az élményekről könyv is született: „Teljes szívvel” címmel. Norbert elmondta, célja, hogy bejárja a világot, érdekes helyekre jusson el. Közben motivációs előadásokat is tart, mint coach, így buzdítva mindenkit arra, hogy élje meg álmait.


Norbert sok érdekességet mesélt az útról, az előkészületekről, humorral fűszerezve, szép képeket vetítve. A találkozás igazi lelki feltöltődés volt a hallgatóság számára, buzdítás arra, hogy hallgassunk a szívünkre, az álmainkat igyekezzünk megvalósítani, még ha sokszor próbára is tesz bennünket a sors. Norbert következő álma egy földkerülés vitorlás hajóval. Ebben Gál József van a segítségére, az első magyar, aki társával, Fa Nándorral vitorlással megkerülte a Földet.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Mesés Adventi Naptár

Kedves Érdeklődők!

November 29-én indul a mesés visszaszámlálás karácsonyig!

A hangfelvételeket az alábbi csatornán lehet majd megnyitni:

Souncloud

A videó felvételeket pedig a művelődési ház Youtube csatornáján lehet megnézni.

 Békés várakozást kívánok mindenkinek!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

November 2020
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

ASP pályázat