Főoldal
Testületi ülés beszámoló

2014. november 3-án Képviselő-testületünk megtartotta második ülését. A napirendek között szerepelt többek között...

2014. november 3-án Képviselő-testületünk megtartotta második ülését. A napirendek között szerepelt többek között az SZMSZ felülvizsgálata, a bizottsági szerkezet kialakítása, döntés az illetményekről és tiszteletdíjakról, delegálás a Társulási Tanácsba. Ezen felül a képviselők megkezdték a település mindennapjait érintő ügyek tárgyalását is.
Képviselő-testületünk az előttünk álló 5 éves ciklusra két bizottság kialakításáról döntött. A Pénzügyi – és Településüzemeltetési Bizottság a település infrastrukturális, gazdasági fejlődését segíti, pénzügyeinek koordinálását kíséri figyelemmel elsődlegesen, míg a Humán Bizottság a község szociális problémáira keresi a megoldást és elősegíti településünk egészségügyének, sportéletének, biztonságának jövőjét.
A képviselők és bizottsági tagok munkájukat a négy évvel ezelőtt kialakított díjazás mellett végzik továbbra is, nem terhelve plusz kiadásokkal költségvetésünket. A polgármester illetménye a törvényi előírásokkal összhangban csökkent, az alpolgármester szintén a 4 évvel ezelőtti tiszteletdíjért végzi munkáját.
A közeljövő feladataként tűztük ki magunk számára, a törvény által is előírt Gazdasági Program elkészítését, melyben lefektetjük rövid és hosszú távú céljainkat, teendőinket.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Február 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész