Főoldal
HIRDETMÉNY Rendezési terv felülvizsgálata

HIRDETMÉNY - Rendezési terv felülvizsgálata. Részletek....

 

Tisztelt Lakosok! Tisztelt Csolnokiak!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csolnok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a község településrendezési eszközeinek átfogó, teljes körű felülvizsgálatát tervezi.

A felülvizsgálat Csolnok község teljes közigazgatási területét érinti, szükségességét az elmúlt években bekövetkezett jogszabályi változások, részben pedig a településen és annak környezetében történt változások, illetve az időközben felmerült igények, kérések, a használatból adódó tapasztalatok indokolják.

Kérem, hogy a folyamat megkezdését megelőzően az Önöket, közvetlen környezetüket érintő ügyekben tegyenek javaslatot, észrevételt, nyilvánítsanak véleményt Önkormányzatunk felé.

Írásbeli bejelentésükben kérem egyértelműen meghatározni az érintett településrész vagy ingatlan helyzetét (pl. helyrajzi szám, utcanév és szám), a felmerült probléma, észrevétel vagy javaslat pontos leírását, továbbá amennyiben konkrét igénnyel kíván élni, úgy ahhoz kellően megalapozott indokolást, vagy alátámasztást megfogalmazni szíveskedjen.

Kérem, hogy észrevételeiket, javaslataikat, kéréseiket legkésőbb 2023. július 15-ig az Önkormányzathoz írásban eljuttatni, vagy elektronikus úton a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre megküldeni szíveskedjenek.

A módosítási igény összetettségétől függően a fizetendő költségek egymástól eltérhetnek. Ezek a Főépítésszel történő egyeztetést követően, a munka megkezdését megelőzően kerülnek meghatározásra.

Több felmerülő módosítási igény esetén a költségek megoszlanak.

Észrevételeiket, segítőkészségüket, a megfelelő színvonalú településrendezési eszközök kidolgozásához adott támogatásukat előre is köszönjük.

Tisztelettel: Kolonics Péterné polgármester

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész