Főoldal
HIRDETMÉNY - Rendezési terv felülvizsgálata

A hirdetmény részleteit itt találja...

Tisztelt Lakosok! Tisztelt Csolnokiak!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csolnok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a község településrendezési eszközeinek átfogó, teljes körű felülvizsgálatát tervezi. Ennek során új településfejlesztési koncepció, településrendezési eszközök - településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat és ennek mellékleteként a Szabályozási Terv - fog elkészülni.

A felülvizsgálat Csolnok község teljes közigazgatási területét érinti, szükségességét az elmúlt években bekövetkezett jogszabályi változások, részben pedig a településen és annak környezetében történt változások, illetve az időközben felmerült igények, kérések, a használatból adódó tapasztalatok indokolják.

Kérem, hogy a partnerségi egyeztetés és a folyamat megkezdését megelőzően az Önöket, közvetlen környezetüket érintő ügyekben tegyenek javaslatot, észrevételt, nyilvánítsanak véleményt Önkormányzatunk felé.

Írásbeli bejelentésükben kérem egyértelműen meghatározni az érintett településrész vagy ingatlan helyzetét (pl. helyrajzi szám, utcanév és szám), a felmerült probléma, észrevétel vagy javaslat pontos leírását, továbbá amennyiben konkrét igénnyel kíván élni, úgy ahhoz kellően megalapozott indokolást, vagy alátámasztást megfogalmazni szíveskedjen. Kérem, hogy észrevételeiket, javaslataikat, kéréseiket legkésőbb 2020. július 15-ig az Önkormányzathoz írásban eljuttatni, vagy elektronikus úton a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre megküldeni szíveskedjenek.

Több felmerülő módosítási igény esetén a költségek megoszlanak. Észrevételeiket, segítőkészségüket, a megfelelő színvonalú településrendezési eszközök kidolgozásához adott támogatásukat előre is köszönjük.

Tisztelettel : Kolonics Péterné
polgármester

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Július 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

ASP pályázat