Főoldal
Tájékoztató: kamerarendszer

Térfigyelő eszközök telepítése Csolnokon. Részletek...

Tisztelt Lakosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Csolnoki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Vidékfejlesztési Program keretén belül, a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1-4.17 kódszámú Identitás-vezérelt közösségi fejlesztések támogatása című felhívásán pályázatot nyújtott be és nyert meg.
Jelen pályázat keretein belül az alábbi helyszínekre telepítünk térfigyelő eszközöket:
1. Kossuth Lajos Művelődési Ház
2. Uszoda
3. Szent János Park
4. Temető
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a napokban megkezdődött ennek a rendszernek a telepítése.
A térfigyelő rendszer bővítésének céljai:
- a közbiztonság növelése;
- a kamerák által megfigyelt területen található vagyon felügyelete, megóvása;
- a rendőrség bűnüldöző munkájának a támogatása.
A Térfigyelő Rendszer üzemeltetését az Önkormányzat biztosítja. A Térfigyelő Rendszer által rögzített adatok kezelője a Csolnoki Közös Önkormányzati Hivatal. Az Önkormányzat a képfelvevők elhelyezésére, a megfigyelt területre vonatkozó adatokat a www.csolnok.hu hivatalos honlapon a kamerák beüzemelésekor közzéteszi.
A felvétel, illetőleg az abban szereplő személyes adat csak a rögzítés helyszínén elkövetett bűncselekmény, szabálysértés vagy a közlekedés szabályainak megsértése miatt indult büntető-, szabálysértési vagy más hatósági eljárás során, körözött személy vagy tárgy azonosítása vagy a rendőri intézkedés jogszerűségének közigazgatási eljárásban történő vizsgálata céljából, illetve az érintett személy jogainak gyakorlása érdekében használható fel. A számítógépes rendszerben utólag a felvételt kizárólag – a Csolnoki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület technikai segítsége mellett - a rendőrség képviselője tekintheti meg. A Csolnoki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület kijelölt tagjai - az Önkormányzattal kötött Együttműködési Megállapodásban rögzítettek szerint és szakmai és adatvédelmi felkészítést követően – közreműködhetnek a kamerák által rögzített képek megfigyelésében.
Kolonics Péterné 
polgármester 

Paragi Sándor

elnök

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Július 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

ASP pályázat