Főoldal
Lezárult a foglalkoztatási projekt Csolnokon

HÁROM ÚJ MUNKAHELY JÖTT LÉTRE „A HÉT KRAJCÁR” ALAPÍTVÁNYNÁL. Nagy segítséget kapott „A hét Krajcár” Közalapítvány.

 

2015 március 26.

Csolnoki Önkormányzat

SAJTÓKÖZLEMÉNY

HÁROM ÚJ MUNKAHELY JÖTT LÉTRE „A HÉT KRAJCÁR” ALAPÍTVÁNYNÁL

Nagy segítséget kapott „A hét Krajcár” Közalapítvány. A közoktatási intézmények, iskola, óvoda felújítási munkálatainak és fenntartásának támogatásával, taneszközök beszerzésével foglalkozó alapítvány az egyszázalékos adófelajánlások mellett pályázati forrásból is támogatást nyert. A napokban zárult le az a projekt, amelyben három fiatal munkatársat alkalmazhattak egy éven keresztül napi 8, illetve 6 órás beosztásban. A foglalkoztatás költségét, 8,28 millió forintot teljes egészében az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozta. 

Jól tudják a csolnokiak, milyen fontos lehet hét krajcár. Pontosabban „A hét krajcár” Közalapítvány, amely a közoktatási intézmények (iskola, óvoda) felújítási munkálatainak és fenntartásának támogatásával, a fejlesztések, felújítások lebonyolításával, valamint taneszközök beszerzésének támogatásával foglalkozik. Az alapítvány számos feladatának ellátásához szükség volt új munkatársakra, ám nem állt rendelkezésre megfelelő saját forrás, hogy előteremtsék a bárköltségeket és a rájuk rakódó tetemes járulékokat. Az alapítvány vezetői ezért úgy döntöttek, hogy pályázatot nyújtanak be a finanszírozásra. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a magyar állam támogatásával sikerült elérni, hogy a 2014. május 30-tól 2015. május 30-ig tartó projektidőszakra három új munkatársat alkalmazhassanak. Ketten hatórás, egyikük pedig nyolcórás, teljes munkaidőben tevékenykedett. Segítették az adminisztrációt, a szervezést, beszerzést. Fő feladatuk a pályázati források felkutatása, pályázatok írása és kezelése volt, valamint kapcsolattartás a támogatott szervezetekkel, intézményekkel. A támogatott program összesen 8,28 millió forintos, 100%-os támogatásban részesült.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész