Főoldal
Előfizetői tájékoztató

Szolgáltatásaink magas színvonala mellett különös gondot fordítunk az ügyfeleinkkel való rendszeres kapcsolattartásra, a folyamatos rendelkezésre állásra és a megfelelő információk átadására.

Annak érdekében, hogy Ön és vállalata kiemelt és hatékony ügyfélkiszolgálásban részesüljön, május 1-től megújítjuk üzleti ügyfélszolgálatunkat. Az eddig két hívószám helyett a jövőben egy új számon fogadjuk hívását. Az új telefonszám a 06 80 881-881 , amely belföldi vezetékes és mobil irányból egyaránt díjmentesen hívható.
Készséggel várjuk hívását mind ügyfélszolgálati, mind technikai kérdésekben, akár angol nyelven .

Előfizetésével kapcsolatos ügyintézésre minden hétköznap 8 és 18 óra között van lehetőség, sőt kollégáinkat a közeljövőben már bővített nyitvatartási időben is hívhatja.
A technikai kérdésekben a hét minden napján, napi 24 órában biztosítunk szakértői támogatást .

E-mailben történő megkeresés esetén még gyorsabb támogatást biztosítunk. Az üzleti előfizetéssel kapcsolatos ügyintézésre ezen túl az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, míg technikai segítségkérésre és hibabejelentésre az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen lesz lehetőség.

Köszönjük, hogy az Invitel szolgáltatásait választotta és bízunk benne, hogy az év folyamán az Ön és üzlete igényein alapuló, megújuló ajánlatainkkal hozzájárulunk üzlete fejlődéséhez!

Üdvözlettel:
Invitel Zrt.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész