Főoldal
Advent negyedik vasárnapja

Ismét sok ember gyűlt össze a Szent János Parkban, hogy közösen készüljünk a legszebb ünnepre.

Péter atya lelki útravalója után Kolonics Péterné osztotta meg gondolatait a hallgatósággal és kívánt Csolnok lakosságának boldog karácsonyt. A negyedik gyertyát polgármester asszony gyújtotta meg.

Az ünnepi  műsorban a Wágenhoffer kórus , a Dimenzió táncegyüttes és a harmonikán játszó zeneiskolások közreműködtek. Müller Péter gondolataival zárjuk beszámolónkat: „Vannak angyalok, karácsonykor főleg. Teli van velük az a Föld körüli szféra, ahol mi régóta nem látunk már semmit és senkit.

Szemünk az űrbe tekint, félelmet nem lát sehol. Nem tudunk róluk, nem is hiszünk bennük. Számunkra nem léteznek. De nélkülük nincs karácsony. Nem születik gyermek és nem születik meg a sötétségben a világosság. Bevásárlás után , ajándékcsomagolás után, főzés után, terítés után,zaj, zűrzavar után,vagy ha nincs senkid,s úgy hiszed,hogy egyedül hagytak ,állj meg egy pillanatra,és próbálj ne a kételkedő eszeddel, hanem a látó szíveddel nézni,az egyszerű pásztor lelkületeddel és akkor megérzed,hogy a mennyből az angyal tényleg lejött hozzánk,és azokhoz akiket szeretsz és akiket nem szeretsz azokhoz is, és azt üzeni ,hogy menj ki a szorongás sötétségéből és éld át,hogy bármilyen bajban vagy:nincs baj! A fényt a sötétség nem tudja legyőzni. Az angyalok nem engedik!”

 

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész