Főoldal
Útjára indul az Aktív DunaMente applikáció

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület egy új, hiánypótló szolgáltatást indított el a térségben élők és az ide látogatók részére.

Bajót, Csolnok, Dorog, Lábatlan, Nyergesújfalu, Piliscsév, Sárisáp és Süttő helységek turisztikai kínálatát bemutató ingyenes mobil applikáció “Aktív DunaMente” néven már letölthető a Google Play Áruházból Android telefonokra, illetve elérhető az aktiv.duna-mente.hu weboldalon. Az alkalmazás számos kulturális látnivaló, étterem, borászat és szállás adatainak elérését teszi lehetővé, valamint naponta friss programajánlókat is kínál. Az adatok feltöltése még folyamatban van. Célunk, hogy összegyűjtsük a környék szolgáltatóit, hogy megjelenést biztosítsunk számukra az applikációs felületen, az általuk elküldött, vagy a weboldalukról elérhető adatokkal, ezzel is segítve a forgalom növelését.

 

 

Az INGYENES mobil applikáció “Aktív DunaMente” néven már elérhető a Play Áruházból Android telefonokra, illetve megtekinthető az aktiv.duna-mente.hu weboldalon. Az alkalmazás számos kulturális látnivaló, étterem, borászat és szállás adatainak elérését teszi lehetővé, valamint naponta friss programajánlókat is kínál számodra. Ismerd meg településedet és szomszédaidat az új applikáció segítségével és töltsd le még ma telefonodra! Nézd meg a videót, amely segít neked a telepítésben!

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Mesés Adventi Naptár

Kedves Érdeklődők!

November 29-én indul a mesés visszaszámlálás karácsonyig!

A hangfelvételeket az alábbi csatornán lehet majd megnyitni:

Souncloud

A videó felvételeket pedig a művelődési ház Youtube csatornáján lehet megnézni.

 Békés várakozást kívánok mindenkinek!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

November 2020
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

ASP pályázat