Főoldal
Felhívás partnerségi véleményezésre

Véleményezési dokumentáció közzététele és a felhívás részletei ide kattintva elolvashatók, megtekinthetők.

 

CSOLNOK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK
(A TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV, A HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV)

MÓDOSÍTÁSA „3 HELYSZÍNEN” KAPCSÁN

EGYBEN LAKOSSÁGI FÓRUMON VALÓ RÉSZVÉTELRE

 

Az önkormányzati és az építési törvényben kapott felhatalmazás alapján tájékoztatom a lakosságot, s valamennyi érintett ingatlantulajdonost, hogy az Önkormányzat településfejlesztési döntése értelmében Csolnok Község Településrendezési eszközeinek módosítása érdekében készült véleményezési dokumentációt 2019. május 29-ig közzé teszem.

 

A véleményezési dokumentáció a községi honlapon (a cikk alján elérhetők!) vagy a Polgármesteri Hivatalban megtekinthető. A módosuló településrendezési eszközök egyeztetése a településfejlesztési koncepcióról, az
integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: kormányrendelet) 29. pontja szerinti „egyszerűsített eljárással” kerül egyeztetésre.
A kormányrendelet 21. pontjában foglaltaknak, valamint Csolnok Község Partnerségi Szabályzatának megfelelően kérem T. Érintetteket, hogy fentiekkel kapcsolatos észrevételeiket tegyék meg az alábbi módok valamelyikén:
a.) írásban Csolnok Polgármesteri Hivatal címére (2521 Csolnok, Rákóczi tér 1..) írásban történő megküldéssel, vagy személyes leadásával,
b.) írásban elektronikus levélben (e-mailben) történő megküldéssel a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, a vélemények fogadására legkésőbb a fórum napját követő 8. napon van lehetőség.
c.) személyesen lakossági fórumon.

A véleményezési idő alatt lakossági fórumot tartunk, ahol Csolnok főépítésze ismertetést tart a módosításokról, ahol személyesen feltehetik a módosítással kapcsolatban kérdéseiket és megtehetik észrevételeiket.

 

A LAKOSSÁGI FÓRUM 2019. május 21-én, kedden

18.00 órai kezdettel
a községházán kerül megrendezésre.
(cím: Csolnok, Rákóczi F. tér 1.)

Csolnok, 2019. május 13.

 

Kolonics Péterné
Csolnok Község Polgármestere

 

Honlapon mellékletek:

- Jóváhagyandó dokumentumok ide kattintva megtekinthetők

- Alátámasztó dokumentumok ide kattintva megtekinthetők

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Önkormányzati választás 2019

Július 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ASP pályázat