Főoldal
Szilveszter Csolnokon

A Kossuth Lajos Művelődési Ház és Csolnok Község Önkormányzata szilveszteri bálra hívta vendégeit, a bálon a vörösvári Bergländer Buam zenekar játszott, kitűnően.

Éjfél közeledtével a bálozók és a falu lakói a Községházánál találkoztak egy koccintásra és az óévbúcsúztatására. Meglepetésként egy filmet vetítettek a falu múltjáról, illetve a 2018-ban történt eseményekről. A filmet Nyirák Norbert készítette, ezután következett a polgármesteri köszöntő. Részlet a beszédből:


"Egy éve álltunk itt és tele voltunk tervekkel,amelyek nagy része meg is valósult, meséltem , hogy gyerekeimnek gyakran olvastam Andersen: Tizenketten egy postakocsin című meséjét. A 12 utas a postakocsin a 12 hónap, amely mindig mást hoz. A mese így zárul: Majd jövő ilyenkor elmondom, mit hozott nekem a tizenkét utas; nekem, neked, mindnyájunknak. Most még nem tudom, s azt hiszem, nem tudják ők maguk sem, mert különös időket élünk.
Bátran elmondhatjuk, hogy jó dolgokat hozott nekünk a 12 utas, volt erőnk és bátorságunk az álmainkért tenni és a saját utunkat járni. Jó dolgokat hozott nekünk a 12 hónap, persze egyik siker sem hullott készen az ölünkbe, mindegyikért keményen meg kellett küzdeni. Az óvoda és a hivatal felújítása hamarosan befejeződik, élvezzük a felújítás adta előnyöket, a jó meleget az oviban és a hivatalban is. Aztán áprilisban a rendelő tetejét kaptuk le,gyorsan elkészült a felújítás, már fel is avattuk és visszaadtuk az egészségügynek. Befejeztük az útjavítást a Morvai hídtól a Templomlépcsőig, már csak néhány apróbb javítás van hátra.


Látjuk, hogy nem volt idő unatkozni 2018-ban sem , de így van ez rendjén. Azért azt el kell mondanom, hogy nem volt könnyű a 3 nagy beruházást egyszerre levezényelni, de megcsináltam, megcsináltuk. Hiszen Csolnok töretlen fejlődésébe vetett hittel dolgozom , dolgozik a képviselő-testület tovább. Mennyi-mennyi pozitív élmény, mennyi szép emlék.
De sajnos voltak veszteségeink is. Hozzánk közelálló emberektől kellett egyik napról a másikra elbúcsúznunk és életünket, munkánkat, az ő emléküket, szellemiségüket megőrizve kell folytatnunk tovább.

Hiszek abban, hogy már közelebb kerültünk ahhoz, hogy méltó jelent, és minden itt élő számára élhetőbb környezetet teremtsünk. Ehhez kérem továbbra is az Önök bizalmát és türelmét, és ehhez kérem mindannyiuk segítségét. Terveink jövőre az Annavölgyi utca útburkolatának felújítása, a színpad elkészülte."


A köszöntőt a himnusz és a tűzijáték követte, majd a koccintás. Örömmel kívántunk egymásnak boldog, sikeres új évet !

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!