Főoldal
Amatőr versíró pályázat

A József Attila Megyei és Városi Könyvtár KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI AMATŐR VERSÍRÓ PÁLYÁZATOT hirdet a megyében élő amatőr költők számára a család témaköréből.

Fővédnök John Katalin alpolgármester asszony
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2018. SZEPTEMBER 15.
TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
A közízlést nem sértő, igényes, nyomtatásban meg nem jelent, géppel írt saját alkotásokat várunk a család témaköréből .rtf, .doc vagy .docx formátumban. Kézírást nem fogadunk. Egy pályázó  maximum 3 verset küldhet be. Az előadási idő nem haladhatja meg versenként az 5 percet.
Nevezési díj nincs. A beküldött alkotásokat öt kategóriában (14–18 év, 19–24 év, 25–44 év, 45-59 év és 60 év felett) szakmai zsűri értékeli.
BEKÜLDÉS: E-mailben (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), személyesen elektronikus formátumban (Központi Könyvtár, Fő tér 2.).  A tárgy mezőbe kérjük beírni JAMK
verspályázat, 2018.
A PÁLYÁZÓTÓL KÉRT ADATOK:
Személyes jelige, születési év, lakhely, elérhetőség (posta-, e-mail cím, telefonszám). A versek a zsűri elé csak a jelige és életkor megjelölésével kerülnek. Kérjük, hogy a beküldött alkotást tartalmazó elektronikus dokumentum csak a fenti két adatot tartalmazza. Az egyéb személyes adatokat kérjük külön dokumentumban vagy az e-mail szövegében megadni.
DÍJAZÁS:
Kategóriánként a legjobb három vers könyvjutalomban részesül. Az első helyezettek versei megjelennek a KeMLIB című havi szakmai folyóiratban.
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2018. október 4.  15.00 óra, József Attila Megyei és Városi Könyvtár. A díjkiosztó ünnepség ünnepi műsorát a legjobb tíz vers előadása nyújtja saját, illetve tatabányai középiskolások előadásában.
További információ: Kissné Anda Klára – +34 513 677  – verspalyazat.2018 @jamk.hu

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!