Főoldal
Téli rezsicsökkentés hirdetmény

Lakossági felhívás - a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült háztartások részére.

Magyarország Kormánya az 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatában egyetértett azzal, hogy a téli rezsicsökkentésben (12.000 Ft jóváírásában) korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek. A támogatás kifizetése tehát nem pénzben történik majd, hanem természetbeni támogatásként jut el a háztartásokhoz.

A támogatás igénylése érdekében háztartásonként egy darab igénybejelentő nyomtatványt kell kitölteni, amelyet legkésőbb 2018. október 15. napjáig lehet benyújtani a Csolnoki Polgármesteri Hivatalhoz (2521 Csolnok, Rákóczi tér 1.). A határidő elmulasztása jogvesztő. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

Az igénybejelentést az a Csolnok közigazgatási területén élő, az adott háztartásban bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy nyújthatja be, akinek a háztartásában élő személyek közül senki nem részesült még rezsicsökkentésben, és erről az igénylőnek büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozatot is kell tenni. Az igénybejelentés feltétele a bejelentő részéről annak tudomásulvétele, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jogosult ellenőrizni, hogy a bejelentő háztartása korábban nem részesült-e téli rezsicsökkentésben.

Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben már részesült! A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

Az igény bejelentési formanyomtatvány a település honlapján, valamint papír alapon a Polgármesteri Hivatalban megtalálható.

A kitöltött formanyomtatványt személyesen a Csolnoki Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben, vagy postai úton (2521 Csolnok, Rákóczi tér 1.) lehet benyújtani.

További információt, részleteket személyesen a Polgármesteri Hivatalban, telefonon a 478-626-os telefonszámon, illetve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. levelezési címen tudunk nyújtani.

Az igénybejelentő lap innen letölthető!

 

Adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető


Csolnok, 2018. augusztus 21.

Kolonics Péterné
polgármester

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Elektronikus ügyintézés

Országgyűlési választás

Április 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ASP pályázat