Főoldal
Gyermeknap - Beszámoló

Május utolsó vasárnapján gyerekzsivajjal, zenével, jókedvvel telt meg a Szent János park.

Az ünnepeltek, a gyerekek több programból választhattak, élményeket szerezhettek, vidáman tölthették a délutánt a Községi Gyermeknapon.nA programok sorát a Thier Anita vezette Dimenzió Tánccsoport nyitotta meg. A lányok megérdemelten kapták a sok tapsot a nézőktől.


Egy igazi meglepetéssel készültek az általános iskola dalos kedvű diákjai: Kelemen Júlia tanárnő kis énekesei adtak elő vidám dalokat. Marlok Dániel kísérte őket harmonikán. A kőleves című népmesével ismerkedhettek meg a játékos kedvűek a Csillangó Meseműhely kalauzolásában. Természetesen a mese hősei is ők voltak, énekelhettek, segédkezhettek a történet eljátszásában. A végén a lakoma se maradt el. Egész délután a kézműves asztaloknál a kézműves kör tagjaival lehetett alkotni gyöngyből, csuhéból és levendulából. A bátrabbak a fafaragás fortélyaiba is bepillantást nyerhettek. A Manófalva Családi Napközivel a legkisebbek is játszhattak egy jót.


A patakon túl pedig a süttői Kerecsensólyom íjászok vártak mindenkit, hogy kiderüljön, ki olyan ügyes, hogy a céltáblán lebegő lufit is eltalálja. Lovak is érkeztek, és az ugrálóvárnál is teltház volt. A Schmidt Cukrászdának és az önkormányzatnak köszönhetően idén is kedvezményre jogosító fagyijegyet kapott minden gyermek.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!