Főoldal
Író-olvasó találkozó

Olyan világot teremteni, ahol jó lenni. A nő, a feleség, az anya küldetése, hogy harmóniát teremtsen a családban.

Hogy miként lehetünk sikeres hangulatfelelősök, V. Kulcsár Ildikó adott segítséget a községi könyvtár rendezvényén, ahol a Nők lapja című magazinból ismert újságíró volt meghívott vendégünk. Ildikó azért járja az országot, hogy a sok baj között a derű ne vesszen ki, hisz derű nélkül nem lehet kibírni a hétköznapokat. Meg kell tanulnunk észrevenni az apróságokat, melyeknek örülhetünk, melyektől kellemes lehet a napunk.


S erre különösen a nőknek kell figyelniük, mert így olyan mikrokörnyezetet tudunk teremteni magunk körül, ahol jó lenni, ahol szeretteink is szívesen tartózkodnak. Az öt gyermeket nevelő Ildikó beszélt még a párkapcsolatokról, a gyermeknevelésről, és bizony sokszor magunka ismertünk a hallottakban.


Ildikó számtalan helyszínen járt már világban, és éles újságíró szimatát sosem kerülte el egy-egy apró, de mégis derűs történet. Ezeket gyűjtötte csokorba, és már 11 könyvre valót olvashatunk, ha bíztatásra, vagy egy korty derűre vágyunk.
A másfél órás találkozás csak pár percnek tűnt, hamar elrepült az idő. Sok kibeszéletlen dolog maradt még mindkét „fél” részéről. A délutánnak folytatása következik.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!