Főoldal
Találkozzunk nálunk! - térségi programajánló

Szeretnéd tudni, milyen események vannak a környékeden? Szeretnéd aktívabban látogatni a térségi programokat? Szeretnél több információval rendelkezni róluk?

 

Ha a válaszod igen, akkor a megoldás számodra a “Találkozzunk nálunk” kezdeményezés! Mi, a térségben található médiumok képviselői összefogtunk annak érdekében, hogy minél szélesebb körben eljuttassuk hozzád a környékbeli események, rendezvények hírét.
Négy kiemelt témát kínálunk figyelmedbe: kultúra, sport, turizmus és oktatás. Igyekszünk ezeken belül olyan programokat ajánlani, amelyek felkeltik az érdeklődésedet. Ajánlóinkban egyaránt szerepet kapnak színházi előadások, családi túrák, érdekes tanfolyamok és koncertek is.
Honnan tudod, hogy térségi hírről adunk számot? Nagyon egyszerű! Csak keresd a hírhez tartozó képen az alábbi piktogramok valamelyikét és máris be tudod azonosítani, milyen ajánló tartozik hozzá:

A kezdeményezéshez mintegy 40 portál, online és offline felület csatlakozott, akik között természetesen mi is ott vagyunk, hiszen küldetésünknek tartjuk a hírek, információk minél szélesebb körű terjesztését és a térségi turizmus fellendülését. Reméljük minél több emberhez eljut a környékbeli programok, események híre és trendivé válik az egynapos kirándulásokhoz a térségünkben célpontot találni. A programmal kapcsolatos bármilyen ötletet, visszajelzést szívesen fogadunk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, hogy minél tökéletesebb szolgáltatást nyújthassunk.

 

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Elektronikus ügyintézés

Országgyűlési választás

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

ASP pályázat

Programajánló