Főoldal
Partnerségi fórum

Partnerségi fórumot tartunk 2017. május 18-án 16.00 órai kezdettel Csolnok Község Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

 

 

FELHÍVÁS PARTNERSÉGI FÓRUMRA ÉS VÉLEMÉNYEZÉSRE CSOLNOK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEKK MÓDOSÍTÁSA TÁRGYÁBAN

 

Partnerségi fórumot tartunk 2017. május 18-án 16.00 órai kezdettel Csolnok Község Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében (Csolnok, Rákóczi tér 1.) az alábbiakban ismertetett témában.

A fórumon várjuk mindazon partnereket, lakosságot, akik véleményt szeretnének nyilvánítani a véleményezésre meghirdetett dokumentációban szereplő településrendezési eszközök módosításával kapcsolatosan. Az önkormányzati és az építési törvényben kapott felhatalmazás alapján tájékoztatom a lakosságot, s valamennyi érintett ingatlantulajdonost, hogy az Önkormányzat településfejlesztési döntése értelmében Csolnok Község a településrendezési eszközeinek módosítása (a Településszerkezeti Terv, a Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv) három helyszínt érintően megindul. Kérem az egyeztetési eljárásban részt venni kívánókat, hogy adják meg véleményét a mellékelt dokumentációban foglaltakkal kapcsolatosan az alábbi helyszíneket érintően: 1. Híd u.; 2. Leányvári u.; 3. Táncsics Mihály u.

A módosítással érintett két tervezési területek a községen belül.

A rendezés célja és hatása:

A településrendezési eszközök módosítása lakossági igényre lakótelkek építési helyének módosítása, valamint egy tervezett gyalogos út megszüntetése. A módosítás révén a köz- és a magánérdekek érvényesülését segítő helyi építési szabályozás alakul ki. A rendezés révén a tervezés alá vont területeken a fejlesztői szándék figyelembe vételével szükséges módosítani a Településszerkezeti Tervet, a Helyi Építési Szabályzatot, illetve annak mellékletét képező Szabályozási Tervet.

Az eljárásról

A módosuló településrendezési eszközök egyeztetése a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: kormányrendelet) 29. pontja szerinti „egyszerűsített eljárással” kerül véleményezésre.

A kormányrendelet 41.§. (3) bekezdése szerint, valamint Csolnok Község Partnerségi Szabályzatának megfelelően kérem T. Érintetteket, hogy fentiekkel kapcsolatos észrevételeiket megtehetik a fórumon személyesen, vagy azt követően legkésőbb május 26-ig írásban az alábbi módok valamelyikén:

a.) Csolnok Polgármesteri Hivatal címére (2521 Csolnok, Rákóczi tér 1) írásban történő megküldéssel, vagy személyes leadásával,

b.) elektronikus levélben (e-mailben) történő megküldéssel a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Csolnok Településrendezési eszközök módosítása itt letölhető

Csolnok, 2017. május 2.

Kolonics Péterné

Csolnok Község Polgármestere

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Országgyűlési választás

Május 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

ASP pályázat

Programajánló